SWAP - tienerwerking duikt de zomer in!!

 

Tienerwerking Swap is klaar om je een onvergetelijke zomer te bezorgen! Elke dag feest, elke dag plezier, voor ieder wat wils.

 

Wat gaan we doen?

 

Dinsdag 2 juli starten we direct spectaculair: Haal  je zotste tricks boven op de BMX-piste in Halle! Vergeet zeker niet een sportieve outfit aan te trekken en dan zorgen wij voor de rest (8 euro).

 

Woensdag 3 julidraait het allemaal om bluf en geluk. Haal je beste pokerface boven en kom de anderen overtreffen tijdens onze casino namiddag vol leuke spelen (gratis).

 

Donderdag 4 julitreffen we de eerste voorbereidingen voor onze fuif van 19 juli. We testen verschillende mocktails uit die we dan kunnen serveren en maken ook bijhorende hamburgers (5 euro).

 

Vrijdag 5 juli sluiten we de week sportief af: Laat je beste moves zien tijdens deze workshop breakdance/ hiphop (5 euro).

 

Dinsdag 9 julihalen we onze sportieve skills weer boven. Ben je een geboren teamplayer? Of kan je goed supporteren? kom dan zeker af voor een partijtje beachvolleybal en baseball (gratis).

 

Woensdag 10 juli gaan we naar het Domein van Huizingen. Zwemmen, minigolf, bootje varen, …het kan allemaal (afhankelijk van het weer)! (5 euro).

 

Vrijdag 12 juli tijd voor een klassieker: kajakken in de Ardennen. Met een kajak peddelen we langs twee kleine watervallen een drie tal uren via de Lesse richting Dinant. (20 euro inclusief supercomfort tweepersoonsboten, reddingsvest, lichte peddels en busvervoer heen en terug.)

 

Dinsdag 16 juli kan je kiezen en afwisselen. We bereiden onze fuif wat verder voor en maken de nodige decoratie.. Daarnaast kan je je ook volledig uitleven op de playstation en tegen elkaar gamen (gratis).

 

Woensdag 17 juli is voor de waaghalzen en de waterratten: We wagen ons aan het grootste waterpark in België (Lommel)! Het gaat om een reusachtig opblaasbaar stormbaan met meer dan honderd hindernissen! 
in de Vossemeren te Lommel. Dit wordt een onvergetelijke ervaring!! (16 euro).

 

Donderdag 18 juli houden we het wat rustiger en dichter bij huis: we gaan gezellig samen bowlen! Kom je gooitechnieken oefenen en haal de strike en spare binnen! (8 euro).

 

Vrijdag  19 juli staat onze allereerste fuif gepland. Vanaf 15u maken we de fuifzaal helemaal klaar om tegen 19u00 van start te gaan! Gooi die beentjes maar los, haal je beste dansmoves boven en feest erop los!( 5 euro).

 

Dinsdag 23 juli gaan we voor een partijtje boerengolf tussen de koeien! Afsluiten doen we met een lekker ijsje (5 euro).

 

Woensdag 24 juli sluiten we de SWAPzomer af in schoonheid: een super lekkere à volenté BBQ en aansluitend film (5 euro).

 

Donderdag 25 juli is het dag van de animator! Lijkt het je wel iets om zelf met kinderen op het speelplein aan de slag te gaan? Kom dan zeker vandaag af! In de voormiddag leren we je de kneepjes van het vak en in de namiddag ga je met ervaren animatoren op het speelplein staan om de kinderen een dolfijne namiddag te bezorgen! (gratis)

 

 

BELANGRIJK

 

Voor ALLE activiteiten dien je in te schrijven. ook voor diegene die gratis zijn. Voor elke activiteit geldt een maximum aantal deelnemers. Inschrijven doe je best zo snel mogelijk via https://inschrijvingen.halle.be/. Inschrijvingen starten vanaf 4 juni 2019.

 

Heb je nog vragen? Just shoot --> jeugd@halle.be/02 365 98 30