Inclusieve jeugdbewegingen - aanmeldingen

Halse jeugdbewegingen stellen opnieuw hun deuren open

Tijdens de maanden april, mei en juni 2019 kregen kinderen en jongeren met een beperking eenmaal per maand de kans om aan te sluiten bij de reguliere werking van één van de vier Halse jeugdbewegingen. Indien nodig kregen ze hiervoor een individuele begeleider.

Na een positieve evaluatie worden deze werkingen vanaf september 2019 opnieuw opgestart. Zo stellen een aantal Halse jeugdbewegingen hun deuren opnieuw open voor kinderen en jongeren met een beperking. Aanmelden kan tot 22 september via deze link

Ongeveer een week na aanmelding worden de ouders gecontacteerd voor een huisbezoek. Nadien word je als ouder op de hoogte gebracht of je kind al dan niet kan starten vanaf zaterdag 5 oktober 2019.

 

Eigen jeugdbeweging voor kinderen met een beperking

In het voorjaar werden ook de krijtlijnen uitgetekend voor de opstart van een Akabe-werking. Deze jeugdbeweging richt zich enkel en alleen tot kinderen en jongeren met een beperking. Hiervoor was er op 11 mei een infomoment en een startactiviteit. En vanaf september gaat Akabe-werking Joepie van start op de terreinen van speelplein ‘Joepie’.

De eerste activiteit vindt plaats op 21 september. Voor meer informatie over de werking kan je terecht op de Facebookpagina ‘Akabe-werking Joepie’.

 

Meer info?

Dienst jeugd en Onderwijs - jeugd@halle.be - 02 365 98 30