Buitenspeeldag 24 april 2019

U kent de Buitenspeeldag toch al? Al voor de 12de keer op rij kan je in Vlaanderen een hele woensdagnamiddag buiten ravotten en sporten. Op jouw favoriete televisiezenders valt er alleszins helemaal niets te beleven. Die gaan een hele namiddag op zwart. Er is dan ook geen enkel excuus om binnen te blijven!

Kom 24 april naar buiten en trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en meisjes op en maak er een spetterend avontuur van.

Ook in Halle staat er weer heel wat op het programma! Dit jaar halen we onze spierballen boven op de Halse “Highland games”. Dit zal plaatsvinden op de terreinen van jeugdhuis Eenders (Gemeenteplein te Buizingen). Tussen 13u30 en 16u30 kan je hier terecht voor allerhande activiteiten: springkastelen, boogschieten, volksdans, paalwerpen, kogelstoten, knutselen, voorlezen….. zijn een aantal van de activiteiten waarvan je kan proeven!


Om 16u30 sluiten we deze namiddag af met een leuk typisch schots BINGO met leuke prijzen te winnen!

NIEUW: vanaf dit jaar voorzien we een beperkt aanbod voor tieners! Kom mee graffiti spuiten, alles leren over dj/muziek of gewoon even chillen in de zetel en PS4 spelen

Een deel van de activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen! We voorzien ook een toilet voor andersvaliden!

#kindvriendelijkhalle
#inclusiefhalle